Nonaweb

Je eigen website! Een droom?

Jij droomt. Ik bouw.

Jij en ik, ieder vanuit onze sterkte.
Samen bouwen wij jouw eigen plek op het wereldwijde web.

Nonaweb webdesign WordPress websites Antwerpen Edegem

Website

Onderhoud

Hulplijn

Webdesign in regio Edegem

Heb je nood aan een expert in webdesign in regio Edegem? Nonaweb uit Edegem is gespecialiseerd in webdesign en helpt verschillende klanten in de regio rond Berchem. Als klant wil je een website die gezien wordt. En gelezen natuurlijk, no-nonsense dus. Jij bent iemand met passie, een freelancer, ondernemer of drijvende kracht achter een organisatie. Dan is het belangrijk om met beide voeten in de digitale wereld te staan, met een website die vertelt wat jij bedoelt. Bekijk hoe Nonaweb te werk gaat en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ontdek hoe wij jou helpen met webdesign in regio Edegem en Berchem

Webdesign voor jouw zaak in regio Berchem en Edegem is daardoor steeds volledig op maat. Nonaweb luistert naar wat voor jou belangrijk is, naar waar jij je accenten wilt. Bij Nonaweb staat helderheid centraal en dit zowel in de uitleg, de handleidingen en het houvast die we bieden. Jij weet wat je wilt, wij weten wat we kunnen.  Heb je je accenten doorgegeven? Dan gaan we bouwen; jij aan je droom, ons bedrijf aan jouw website. Onze websites zijn steeds goedkoop en gebruiksvriendelijk. Bouw jij je website liever zelf? Dan zijn wij graag je hulplijn. Maar daar houdt het niet op. Want je website mag dan wel degelijk en overzichtelijk zijn, hij moet ook up-to-date, goed beschermd en grondig onderhouden blijven. Wij leren je hoe je dat vlot zelf doet. Of heb je liever dat wij jouw back-up zijn? Dat kan ook! Nonaweb zorgt met plezier voor het onderhoud van jouw website.

Neem een kijkje in ons portfolio

Ondanks dat Nonaweb uit Edegem nog maar enkele jaren actief bezig is met webdesign voor klanten in regio Berchem, genieten we al van een vrij groot klantenbestand. Onder deze tekst vind je allemaal quotes van tevreden klanten. Dat is waar wij het voor doen, onze klanten blij maken. Ben je benieuwd naar onze realisaties? In ons portfolio vind je enkele websites terug van klanten. Laat het webdesign voor jouw bedrijf in regio Berchem en Edegem aan ons over en binnenkort sta jij mee in het rijtje!

Wat klanten zeggen…

In de korte tijdspanne waarin Karin en ik nu samenwerken om mijn website professioneler te maken, heb ik gemerkt dat Karin - naast haar kennis van WordPress websites- een super goeie communicator is. Ze legt alles uit zodat ik het begrijp, communiceert duidelijk over aanpak, deadlines en kostprijs. Kortom, een droom samenwerking. Bijkomend merken mensen ook op dat mijn website verbetert en zijn ze onder de indruk van het geleverde werk. Super tevreden hier!

Jocelijn

axudo.be

Van jou krijg ik uitleg waar ik in mee kan!

Chris

nik-nak.eu

Zeer tevreden van uw werk!

Annick en Carl

crazy4logistics.be

We voelen ons heel gerust, met jou aan onze zijde.

Dank voor uw goede ondersteuning!

Carine en Swa

level600.com

Super! Wat leuk, ziet er uit zoals ik wilde!

Ik ben echt heel tevreden van de website maar ook van je service!

Katleen

walkthekat.be

Dankjewel al hoor voor de super snelle (en keivriendelijke!!) service. You made my day.

Marie

marieverdurmen.be

Ziet er goed uit!

Annick

designed4you.be

Een dikke merci voor het mooie werk. Ben er heel tevreden over.

Carine

petitgrain.be

So happy met de website. Met handleiding!

Patrick

artsmart.be

U hebt onze vraag - om op korte termijn een website te bouwen - snel, efficiënt en betaalbaar beantwoord en onze VZW uit de nood geholpen.

Jean

sailability.be