Webdesign en -onderhoud
Persoonlijke aanpak
Goedkoop onderhoud

Home » Onderhoud WordPresswebsite

Het onderhoud van jouw WordPresswebsite

Het onderhoud van een WordPresswebsite kan enorm tijdrovend zijn. Als eigenaar van een winkel kan je je die tijd vaak niet veroorloven. Daarom is het handig om het onderhoud van jouw WordPresswebsite te laten uitvoeren door een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Nonaweb uit Edegem maakt al jaren allerlei websites voor klanten in en rond Antwerpen en zorgt ook voor het onderhoud van hun websites. Ontdek onze mogelijkheden.

Neem contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Nonaweb webdesign WordPress websites Antwerpen Edegem

Bekijk onze services!

Website

Onderhoud

Hulplijn

Laat het onderhoud van jouw WordPresswebsite aan ons over

Als specialist in het bouwen van websites bieden wij verschillende opties aan voor het onderhoud van jouw WordPresswebsite. In onze prijs zit in de eerste plaats een handleiding zodat je zelf basisaanpassingen kan uitvoeren. Heb je daar geen tijd voor of denk je dat het te moeilijk is? Dan kan je het onderhoud ook aan ons overlaten. Wij maken een onderscheid tussen technisch onderhoud en inhoudelijk onderhoud. Bij Nonaweb kan je kiezen voor een van beide opties, of kan je ze ook allebei combineren in een pakket. Afhankelijk van wat voor website je laat bouwen, is de ene vorm van onderhoud vaker voorkomend dan de andere.

Laat je adviseren

Bij Nonaweb, gelegen te Edegem, verwachten we natuurlijk niet dat je zelf beslist welke oplossing de beste is. Maak een afspraak via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@nonaweb.be. Wij geven advies op maat en onderzoeken met jou welk type onderhoud het meest geschikt is voor jouw WordPresswebsite.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact op!