Webdesign en -onderhoud 
Persoonlijke aanpak
Goedkoop onderhoud

Home » Goedkope webshop bouwen Edegem

Goedkope webshop bouwen in regio Edegem

Wil je een goedkope webshop bouwen voor je zaak in Edegem of regio Antwerpen? Dan ben je bij Nonaweb aan het juiste (web)adres! Wij bieden namelijk tal van mogelijkheden aan en kunnen op een goedkope manier de webshop voor jouw bedrijf in Edegem en regio Antwerpen bouwen. Ontdek ons aanbod!

Neem contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Nonaweb webdesign WordPress websites Antwerpen Edegem

Bekijk onze services!

Website

Onderhoud

Hulplijn

Wij bouwen een goedkope webshop in Edegem en regio Antwerpen

Ons bedrijf uit Edegem bouwt allerlei websites voor klanten in en rond Antwerpen. Wil je graag een goedkope webshop laten bouwen voor je zaak in Edegem of regio Antwerpen? De prijs van een website bestaat uit meerdere onderdelen. Je moet namelijk een domeinnaam kopen en je dient te betalen om op een server te worden geplaatst. Daarnaast kost het bouwen van de website natuurlijk ook geld. Bij ons kan je al een webshop kopen vanaf € 1.599. Op onze tarievenpagina krijg je een duidelijke weergave van wat allemaal inbegrepen is. Ben je ook op zoek naar een bedrijf dat het onderhoud van jouw website kan regelen? Nonaweb biedt ook de mogelijkheid aan om jouw website te onderhouden. Heb je enkel technisch of inhoudelijk onderhoud nodig? Of verkies je de combinatie? Het is allemaal mogelijk bij Nonaweb!

Maak een afspraak

Zie je ons bedrijf uit Edegem als de ideale kandidaat voor het bouwen van jouw goedkope webshop in Antwerpen? Of zit je nog met enkele twijfels of vragen? Je kan ons altijd contacteren via het contactformulier of door te mailen naar info@nonaweb.be. Wij creëren met plezier een offerte op maat en lossen al je vragen op!

Geïnteresseerd in onze webshops? Neem contact op!