Website laten bouwen: wat zijn de kosten?

Wil je een website laten bouwen en ben je benieuwd naar de kosten? De prijs voor een website bestaat uit verschillende onderdelen. Enerzijds zijn er kosten verbonden aan het bouwen van je website, anderzijds heb je een domeinnaam nodig en moet je website beschikbaar gesteld worden op het wereldwijde web. Daarvoor moet je jaarlijks betalen. Tot slot is onderhoud van je website noodzakelijk, zowel inhoudelijk als technisch.

Kostprijs Nonaweb websites

Het type website dat je laat bouwen bepaalt de kosten

Nonaweb biedt je verschillende mogelijkheden aan, die je naar wens kan combineren. Afhankelijk van je keuzes zal ook de kostprijs van de website voor jouw zaak verschillen. Elke website is echter anders, waardoor het moeilijk is vaste kosten voor het bouwen mee te delen. Bij Nonaweb vinden we transparantie en betrouwbaarheid erg belangrijk en daarom geven we toch alvast een kostprijs mee voor het bouwen van een website. Dit zijn echter richtprijzen, de uiteindelijke prijs kan dus wel wat afwijken. Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse om een website te laten bouwen en ben je benieuwd naar de kosten? Contacteer ons vandaag nog voor een kennismakingsgesprek door een e-mail te sturen naar info@nonaweb.be of via het contactformulier. Tijdens dit gesprek kan je al je wensen meedelen, waardoor wij een offerte met een betaalbare prijs voor jouw website kunnen opstellen.